balkanweb APK Download free for Android

balkanweb APK Download free for Android

November 25, 2021

News & Magazines
APK Information
Version
2.1.4
Developer
Requires
Android 4.0 and up
Android Android 4.0 and up News & Magazines
Updated
March 13, 2019
Get it on
Get Balkanweb for Free on Google Play
Read
81 views
androidalexa 3.5 ( 205 ratings )
Price: $0

Description balkanweb APK Download free for Android

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, shtë faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. More information sondazhe, forum, blog, diskutime, horoscope, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.

Recommended for you

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *